Billeder af mig

Jeg blev født i januar 1988 på Køge sygehus i Danmark, - helt præcist, den 17. januar og jeg blev et nyt medlem af en hverdags familie på 5 personer. Der er naturligvis mine forældre og udover dem, har jeg to halvbrødre og en halvsøster, som alle boede sammen på dette tidspunkt. Jakob, min yngste bror, var 7 år gammel, da jeg blev undfanget. Dorte, min søster var 9 og Jimmy min anden bror var 11. Min far havde sit eget firma som maler dengang og min mor var en del af det også. Hun var sekretær ved siden af hendes primære job som folkeskolelærer. Min far er stadig maler i dag, efter alle disse år. Han er stadig i sit eget firma "Malermester Bjarne Juhl Jensen". Men det er ikke det samme som dengang jeg blev født. Min mor er ikke underviser mere. For år siden, kiggede hun mod nye udfordringer, og blev kontrollant ved et stort lager.


... Nå, tilbage til mig. Da jeg blev født, havde jeg nogle mindre deformiteter. Jeg blev født med Syndactyli. Syndactyli er, når to eller flere fingre eller tæer er vokset sammen. På begge mine fødder var tå to og tre vokset sammen. Heldigvis var det ikke noget problem for mig. Jeg kunne gå og løbe lige som alle andre. Psykologisk var det også okay Jeg var selvfølgelig lidt anderledes, og mine klassekammerater var klar over det, men det var ikke et dagligdags emne i skolen, så det var fint med mig. I en alder af 7, blev jeg opereret, så mine tæer kunne blive adskilt og normaliseret. Det var en lang, hård og ikke så sjov tur at gå igennem. Efter operationen, som gik meget godt, var jeg indlagt i en seng med mine ben op i 45 graders vinkel i to uger, og derefter blev jeg placeret i en kørestol med mine ben udstrakt vandret for yderligere to uger. Det var svært ikke at kunne bruge mine ben i så lang en periode. Og selvfølgelig efter en måned, når jeg skulle prøve at stå oprejst for første gang igen, var det meget underligt og svært. Jeg havde ingen kræfter i benene og genoptræning var nødvendigt. Jeg var dog temmelig hurtigt klar igen til skolen og løbe rundt med vennerne. Efter operationen ser mine tæer stadig en smule sjove ud. De er stadig skæve, og de vil altid være, indtil jeg vælger at få dem rettet ud med en ny operation.


Jeg vil lige gå tilbage til min fødsel. Jeg blev ikke døbt. Og jeg har også valgt ikke at blive bekræftet. Simpelthen fordi jeg var for doven og ikke ønsker at bruge min tid i en kirke. Jeg tror ikke på andre religioner. Betyder det at jeg ateist? Ser du, det mener jeg ikke? Jeg tror på gud. Folk siger "men du er ikke døbt, så du kan ikke tro på gud!". Jeg har den mening, at ingen kan fortælle mig, hvornår og hvorfor jeg kan eller ikke kan tro på noget. Selvom jeg ikke døbt, er jeg en stærk tilhænger af gud, og jeg beder nogle gange, når jeg føler at det kan hjælpe mig. Jeg har nok en stærkere tro end mange andre, der er blevet døbt ...


Da jeg var yngre flyttede mig og min familie meget rundt. I starten da jeg blev født, boede vi i Karslunde - en mindre by i nærheden af København. Jeg var så ung, at jeg ikke kan huske det sted. Vi flyttede senere ind i et hus i Greve, en nabo by til Karlslunde, hvor vi boede et par år. Så flyttede vi tilbage igen til Karlslunde ind i et stort hus, hvor vi var i et år eller deromkring, og derefter flyttede vi endnu en gang til Hundige, en by ved siden af Greve. Så det var bevægelser over korte områder. Efter da, har det været ude med den bevægelighed! Jeg bor stadig her med mine forældre alle disse år efter vi flyttede ind.


Billeder af mig

1994 var året jeg startede på folkeskolen Tjørnelyskolen. Den er beliggende cirka 3 minutter fra hjemmet, så det var rigtig fedt for mig dengang, set i forhold til transport. I modsætning til mange af mine klassekammerater, som skiftede til en privat skole senere, blev jeg alle klasserne på samme skole. Jeg var glad for stedet. I år 2004 afsluttede jeg grundskolen, med flere gode eksaminer. Fag som fransk, tysk og engelsk kan nævnes.


For første gang stod jeg på egne ben. Jeg havde været i det samme miljø i 10 år, og jeg følte mig tryg dér. Nu skulle jeg finde ud af, hvad jeg ville med mit liv, starte på en uddannelse og blive voksen. Så det gjorde jeg. Jeg har altid været sikker på min fremtidsdrømme. Jeg vidste at jeg ville arbejde med musik, web design og elektricitet.


Musik er mit liv. Så simpelt er det. Jeg elsker alle former for musik, og jeg bruger en masse tid med det. I mange år har jeg arbejdet med det. Der er så mange følelser i musikken, og det er absolut fantastisk! Jeg er virkelig glad for, at jeg er en af dem, der kan mærke disse følelser. Allerede da jeg var 7 år gammel, begyndte jeg til klaverundervisning i nogle år i de små klasser. Allerede der begyndte jeg at blive okay øvet i klaver og keyboard, så jeg besluttede mig for at stoppe for et stykke tid. Et par år senere, begyndte jeg på musikskolen, hvor jeg startede på lektioner som trommeslager. Jeg har en kærlighed til trommer, siden jeg stoppede med at spille klaver. Min interesse for klaver var også stadig tilstede, og jeg startede på klaver lektioner endnu en gang ved siden af trommespillet. Jeg var så vild med det, at jeg købte et gammel Yamaha trommesæt med Remo skind til mit værelse. Min far gav mig et fancy Yamaha keyboard også. Jeg elskede min instrumenter, og jeg brugte dem hver dag! Jeg startede også i to bands. Min klaverlærer havde brug for en pianist i hans band og udover denne gruppe, startede vi en anden helt ny gruppe op gennem musikskolen, hvor jeg var en trommeslager. Det var fantastisk at være en del af et "fællesskab" hvor vi alle levede for det, og det var fantastisk at spille kendte sange på vores egne måder. Selvfølgelig var vi også ude og optræde forskellige steder.


Desværre betød det, at det begyndte at blive svært at få det klemt ind sammen med hverdagen ved siden af skolen. Jeg brugte hver dag på min musik og det blev et problem for mig. Som årene gik, begyndte eksaminer at dukke op og mere hjemmearbejde såvel også. Udover det gik jeg også sur i det. Det var bare for meget, - så jeg var et fjols, og jeg forlod alt. trommelektionerne, klaverundervisningen og begge mine bands. Jeg solgte mine instrumenter. Det betød, at jeg igen prioriterede folkeskolen, og jeg kunne slutte godt af, som nævnt tidligere. Jeg har savnet at spille musik lige siden, og jeg har svoret til mig selv, at jeg vil begynde at spille igen en dag. Men hvornår, ved jeg ikke ...


Efter jeg afsluttede folkeskole, begyndte jeg at bruge mere tid på webdesign. En hobby som jeg blev meget glad for, efter afslutningen på musikskolen. Det hele startede, da vi skulle lave vores egne hjemmesider i skolen. Det fik virkelig min interesse. I august 2004 startede jeg på Medieskolen Lyngby, som er en produktions-skole, og beskæftiger sig med forskellige medier (video, foto, lyd-editing og web-design, hvor jeg gik). Det er en slags kursus, hvor man tjener penge. Det var / er et rigtig godt sted, og jeg er meget glad for, at jeg opdagede dem på internettet. Der var jeg de næste 8 måneder, da jeg besluttede at få et job, og tjene nogle bedre penge andre steder.


Jeg begyndte straks efter i Bilka i Hundige. Jeg havde søgt et job i bageri-afdelingen, og jeg fik det. Det var noget af en forandring for mig - var vant til at sidde foran en computer og arbejde med medier, nu skulle jeg pludselig arbejde hårdt fra morgen til eftermiddag, og nogle gange endda om natten også. Mit job var lidt af det hele. Jeg bagte forskellige slags brød og boller med bagerne og jeg arbejdede også som konditor. Samtidig var jeg ansvarlig for den store dybfryser og frost-varerne og alt wienerbrødet. Jeg skulle holde tingene i orden og sørge for at nyankomne produkter ikke tøede op.


Det var en hård opgave for mig. Stadig ung og svært at stå op om morgenen og være der til tiden. Min chef var sindssyg og meget barsk (selv om man gjorde sit job ordentligt). Det var formentlig hovedårsagen til, at jeg efter 8 måneder fuldtidsarbejde forlod mit job. Jeg var træt af det for at være ærlig, og samtidig blev jeg tilbudt et andet job på et lager med en langt bedre løn. Faktisk var det, det samme lager som min mor arbejder på, så det var okay. Men det var nu alligevel ikke min kop the. Jeg var der for ca. 3 måneder og så forlod jeg stedet.


Billeder af mig

Jeg besluttede, at jeg var færdig med at tjene penge og arbejde i et stykke tid fremover. Jeg ønskede at starte en uddannelse. Jeg vidste allerede, hvad jeg ville, så jeg fik en plads på en teknisk skole CPH West, der er beliggende i Ishøj. Jeg tog et grundforløb som elektriker, som du skal have, hvis du ønsker at kunne starte en egentlig uddannelse som elektriker. Det tager omkring 15 uger, så det var ikke så slemt. Jeg klarede mig igennem med ret gode karakterer, og jeg var heldig at finde et firma kaldet Teknisk El-Service, som var villig til at ansætte mig som lærling. Uddannelsen som Installationselektriker tager omkring 4 til 4 ½ år i Danmark at fuldføre. Og det gjorde jeg! Den 17. juni 2010 - mange oplevelser senere, færdiggjorde jeg min uddannelse, og jeg afsluttede mit svendestykke med perfektion. Faktisk fik jeg topkarakterer i alle mine fag, hvilket er en flot præstation herhjemme. Når du gør det, bliver du belønnet med en fin bronze medalje og et diplom. Udover det, får nogle (lodtrækning) lov til at møde dronningen og kongen eller prins i egen høje person og spise middag med dem. (Der er naturligvis mange andre mennesker tilstede også). Jeg håber at mit navn dukker op i lodtrækningen, så jeg kan møde dem. Det er en ting som jeg aldrig glemmer i såfald!


Den dag jeg blev uddannet, stoppede jeg også med at arbejde for Teknisk El-Service. Der var ikke nok arbejde, og udover det havde jeg tænkt på at starte på en videregående uddannelse. Jeg ville nok have ventet, hvis der var mere arbejde i Teknisk El-Service, også fordi jeg var rimelig glad for det sted. Men det var ikke tilfældet, og jeg besluttede at starte umiddelbart efter som El-installatør. Det tager to år, og er næsten udelukkende skole. Jeg startede på den videregående uddannelse på KMEDTU område den 16. August 2010. Når jeg er færdig, vil jeg være højtuddannet og kan drive mit eget autoriserede firma blandt andet...


Nå nok om uddannelse! I min fritid er jeg meget glad for diskoteksudstyr og at lege med det. Jeg kører et professionel mobildiskotek. Det hedder Mobildiskotek Party-Storm. Mig og en ven startede det i december 2006, og siden da er det vokset langsomt, men sikkert. Min ven er ikke en del af det længere, da han havde andre ting i hans tanker, men jeg besluttede at fortsætte det. Det koster mange penge, og der er stor konkurrence på markedet, men jeg er stadig glad for det, og jeg har ingen planer om at stoppe det i den nærmeste fremtid.


Udover Mobildiskotek Party-Storm og webdesign i min fritid, har jeg en speciel passion for fodbold. Både nationalt, men især international fodbold. Spansk for at være helt nøjagtig. I de nationale rækker, går mit hjerte til Brøndby IF, som er en af de største og mest succesrige fodboldklubber i Danmark. De har fået flotte resultater tidligere og havde endda den verdenskendte fodboldspiller danske Michael Laudrup som træner i en periode. Desværre her de sidste år, er Brøndby IF gået hen og blevet en farce, og bestyrelsen er ved at ødelægge klubben med deres grådighed. Det knuser mit hjerte, og min tro og lidenskab for Brøndby IF er i dag langt lavere, end den var for bare 4 år siden.


I spansk fodbold er min absolutte største passion placeret. Real Madrid CF. De ejer mit hjerte, og det har de siden 2001. Jeg faldt forelskede mig i klubben og i mit idol Luis Figo, som spillede for Real Madrid CF på daværende tidspunkt. Den Galacticos æra startede det hele. Lige siden har jeg fulgt dem i gode og dårlige tider. Jeg ser og optager alle deres kampe. Jeg er meget beæret over at være en Madridista! Jeg har selvfølgelig også besøgt Santiago Bernabeu, Real Madrid CF's stadion. Det er fantastisk! Og jeg har set dem spille i det virkelige liv dér. Det kan du læse meget mere om på min weekend tur til Madrid.


Billeder af mig

Nu vi taler om rejser, så har jeg været på en hel del ferier rundt omkring i verdenen. Jeg elsker at rejse, og da jeg var yngre tog mine forældre mig mange forskellige steder hen i forskellige lande. For eksempel kan du læse om vores ferie i Egypten, hvor vi var i sommeren 2005. Spanien er et sted, hvor vi har været flere gange, og det samme gælder for Italien. I 2009 besøgte vi Skotland. En anderledes oplevelse, og et meget smukt sted. Marokko kan også nævnes, - en del af en Spanien ferie tilbage i 98' tror jeg at det var. Vi tog en tur over Gibraltar og over til Afrika og Marokko. Koldere steder som Schweiz, Østrig og Tyskland er også steder jeg har været. Faktisk er der en hel del af lokaliteter, så jeg nøjes bare med at nævne de ovenstående... Endelig kan du også læse om mig og mine venners tur til Holland for at besøge nogle Q-Dance events.